Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2008 15:39 - Спам
Автор: bibeto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12645 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 06.10.2008 15:42


Волноплетство е задръстило меката част под черепната ми кутия. Тълкувам. Волноплетство е волно излияние не на плетките, защото само английския ластик е познат по моите меридиани и паралели – някъде около носа, демек. Плетството е свързано с думите, които като две на лице и едно на опаки се припичат под защитата на челото ми т.нар. кутия, макар да не мога до ден днешен да си обясня, защо не му викат шкаф, да речем.

Относно роднините ми, бУбино, те са интересни, но не говорим за тях. Събирателен образ на тези индивиди можеш да наблюдаваш в една популярна поредица. Образът, да изясня, е почти кристално изкопиран по навици, характерни черти и тикове на левия клепач от моите роднини. 

image

Сценаристите на поредицата са го нарекли, кой знае защо Чичо Фестър. Единствената разлика е, че той не казва “бойуеро”, а се взривява, но допускам, че това е тънко перефразиране, с цел охудожествяване, на един толкова обикновен уред като бойлера. Той все пак се взривява от време на време.

Волноплетството, уважаеми, е подтикнато. Не оставайте с впечатление, че си седя и ей така ми теква. В други случай е така, но това става веднъж месечно. В този случай е от постоянен СПАМ в живота ми. 

image

Седиш и те спамят. Никому нищо, ама наистина и оп! Спам по цялата лява страна на мекото под черепчето…После идват и ти викат: “Абе, ти що така?”. Щото съседа ще го сгодяваме за бУбината, за това!

А ако с Евгения сме братя, то брат ми, пак да кажа, е намерен до кофите, тогава той какво е? Щото Арун (немеца-активист) се води домашен любимец. Това място е заето.

Сега усещам, че брат ми ще се надигне от люлеещото си кресло пред компютъра и ще каже: “Сисо, трябваше да се удариш в радиатора едно време”. Ама, аз тогава за малко не се отмаах в него. В радиатора. После що не се кефим на Топлофикация? Ми, я си признайте колко пъти сте наблюдавали някой да се изчеластри я с глава, я със зъби в радиатора. Каква му е работата на тоя радиатор там? Да си треснеш нещо, да се осакатиш и после да викат – ама, той в парното се фрасна, за това. Ще се фраснеш и още как. Пък нека Вальо Топлото ви е виновен. Еми, аз пък не можах да се фрасна.

И оттам идват всичките неволи и спамове и кремкарамели.

За разлика от бУбината, която е свястна, аз никак не твърдя подобно нещо. Няма как. Никой няма да ми повярва. Без да обиждам разни хора, аз никак не се имам за свястна поради гореизложените факти. Ето, дори и един удар в радиатора не можа да ми се получи. Щото ме спамят.

Ама, аз ще си взема пералната и ще видят всички. Ще ги подложа на редакция и то сериозна.

Тъй като се задържах повечко спирам до тук, за да оставя място бУбината да зададе въпросите си и да мога да й отговоря подобаващо.

 



Тагове:   спам,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. koker - =)
06.10.2008 16:02
E вие на тая приказка съвсем й онодихте матера!
И все пак, Бойуеуо си ми остава любимия ти роднина. Аз ако имах такъв чичо изобщо нямаше да се навъртам около радиатора.
Като казах радиатор- ето ти още един пример, колко съм свестна! Още на 2.5 години успях да цапардосам иначе красивата си вътрешно глава в радиатора. Нещо, което ти и до ден днешен, на преклонна възраст, не можеш да осъществиш. Заради спама. Или заради липса на медикаменти!
Писна ми да съм социален работник! От днес се справяй с живота без моите напътствия на здравомислещ човек!
И все пак имам един въпрос, преди да те хързулна по руслото на живота. А той е:
"Кой ме събра с вас бееееееееееееееее?!"
=)
цитирай
2. bibeto - така..
06.10.2008 16:06
Да започна от това, че тезата ми се гради основно върху ударите в радиатора. Когото познавам и се е фрасвал - стана човек. Ето - ти сама даваш пример със себе си.
Койте не се е удрял - няма да прокапса.
Относно въпроса ти в края на твоето изложение мога само да кажа, че видях нашата среща в чаените си листа и мога да потвърдя с двете ръце, че неизбежността се дължи на това, че ВОЛФ и ДИТЦ още ги нямаше, когато намерихме брат ми.
цитирай
3. koker - =)
06.10.2008 16:09
Доколкото си спомням, фирмите за сметосъбиране нямаха нищо общо със случайната ни среща!!!!!!
цитирай
4. bibeto - но..
06.10.2008 16:11
както казах по-рано днес, подозирам, че сте близнаци разделени от съдбата и твърдата ръка на някоя прекалила с дъвкането на тютюн баба...Следиш ли ми мисълта?
цитирай
5. koker - =)
06.10.2008 16:13
Отказвам. Да я следя, де! Тютюна не си го давам!
Смятам невъздържаните ти опити да се отървеш от генетична отговорност за меко казано нетактични!
Моите родители са били така разумни да дарят планетата само с един бисер- демек- аз. Ей на, видиш ли как лъщя на есенното слънце! Т'ва е от голямата сметка за топла вода миналия месец. Ма и щото съм свестна, де!
цитирай
6. bibeto - :-)
06.10.2008 16:19
представи си, ако не беше свестна....
цитирай
7. voruxandrambius - да си изкажа мъката за радиатора
07.10.2008 23:56
Не всеки удрял се в парното прокопсва :(

Един ден в 8ми клас трябваше да ходя на областна олимпиада по математика. Бях се подготвил добре с бутилка коняк, бутилка вино и бутилка ракия и Iron Maiden и с другите олимпийци се подготвяхме. И по едно време тъкмо Брус Дикенсън задаваше въпроса си Tell me why I have to be a powerslave, демек Кажи ми що трябва да бъда роб на силата, и прааааас набих на авера главата в парното и му сцепих челото. Той не разбра, че се е ударил щото беше пиян, ма гаджето му разбра и го мъкна по болниците, а аз извиках коцето да чистим кръв. Та, верно се удари в парното ма човек не стана - купи си голф за тунинговане, гледа биг брадър и шоуто на слави и азис... Защооо, защоооо?!
цитирай
8. koker - =)
08.10.2008 10:51
Рамбо, не е прокопсал, щото ти е отмъкнал кармата! Ударът в парното си е бил лично твой!
цитирай
9. bibeto - мъка си е
08.10.2008 12:56
Рамбо, подготвям изложение по темата и се надявам дейно да вземеш участие като човек неудрял се в радиатор, защото така ще подкрепиш тезата ми, а и ще може да направям дебат, тъй като бУбината се е удряла и има другата гледна точка. Мисля, че темата е много злободневна и може да се търсят всякакви по-следващи линии на развитие при различни хора.
цитирай
10. koker - =)
08.10.2008 12:59
"подготвям изложение по темата"....Лошо....пак ще се кискам!
цитирай
11. анонимен - Искам само да кажа, че във 2ри клас ...
08.10.2008 17:57
Искам само да кажа, че във 2ри клас паднах от прозореца за щастие навътре, но се приземих на главата си. На 5 години се ударих в ръба на секцията и всичко стана кръв, сълзи и сополи. Завчера се ударих в ръба на сървъра и имам цицина на главата.
цитирай
12. voruxandrambius - т'ва...
08.10.2008 17:58
... бях аз, логнал се като анонимен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bibeto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 335436
Постинги: 61
Коментари: 323
Гласове: 1170
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031